Nas Roadshows geeft exposure nieuwe impuls

Events zijn een effectieve manier om uw product, bedrijf of innovatie bij de doelgroep onder de aandacht te brengen. Maar de kosten om een stand te maken zijn vaak hoog. Met een promotiontrailer van Nas Roadshows blijven ze beperkt, tegen een ongekend hoge exposure.

Ook voor uw event heeft Nas Roadshows de juiste promotiontrailer

Volop exposure tegen beperkte kosten, op elke locatie in Europa, overdekt of in de buitenlucht. Het kan met de promotiontrailers van Nas Roadshows. Onze promotiontrailers komen precies waar u ze hebben wilt. Met uw eigen promotiontrailer – met 40 tot 60 m2 oppervlakte, helemaal in u eigen huisstijl – valt u op. Wij hebben voor elk eventdoel de juiste trailer: promotion trailers, hospitality trailers, seminar trailers, merchandise trailers en compacte cruisers.

Nas Roadshows betekent maximaal opvallen tegen beperkte kosten

De kosten van beursdeelname worden met promotiontrailer veel lager. Het ombouwen van een promotiontrailer naar uw wensen gebeurt namelijk bij Nas Roadshows zelf. Eenmaal klaar wordt de trailer met een eigen truck naar de plaats van bestemming vervoerd. Wij zijn hier niet afhankelijk van derden en houden de transportkosten zelf in de hand. De impact van een promotiontrailer is ook nog eens veel hoger dan bij een beursstand. Tel uit uw winst!

Wij houden het graag makkelijk. Heeft u zelf een goed idee, dan bespreken wij dat graag met u. Samen met onze interieurexperts kijken we naar de mogelijkheden, waarna we met een ontwerp komen en snel aan de slag gaan.

Promotiontrailer zorgt voor de ‘wow’

Nas Roadshows werd in 2003 als Van Geel Roadshows opgericht. Wij werken voor talloze opdrachtgevers voor beurzen en events door heel Europa en daarbuiten. Onder de nieuwe eigenaar Patrick Nas, de enthousiaste oud-medewerker die het bedrijf in januari 2021 overnam, kreeg het bedrijf een extra impuls. Patrick: “Onze promotiontrailers zijn een fantastische marketingtool. Ze bieden echt ‘marketing in motion’. Onze trailers leveren vaak mooie reacties op, van de opdrachtgever maar ook van eventbezoekers. Zij kijken hun ogen uit. Met een promotiontrailer in de eigen huisstijl ga je echt voor de ‘wow’.”

Ook opvallen met een promotiontrailer van Nas Roadshows? Neem dan contact op met ons.