Opdrachten

Onze opdrachten

Nas Roadshows bij de MXGP in Madrid

Wij stonden met onze trailer en diverse merken met hun nieuwe collectie bij de MXGP in Madrid, Spanje. Wat een prachtig event was dat.

Meer informatie

Nieuw product promoten bij Van de Beeten

Bij Van de Beeten wilde men hun nieuwe product presenteren en zochten een mooie buitenruimte op het terrein. Daar zorgt Nas Roadshows graag voor.

Meer informatie

Eindejaarslunch met presentatie in XPO Cruiser voor Antea

Wij reden onze XPO Cruiser speciaal voor de Antea Group voor een presentatie naar verschillende locaties in het hele land.

Meer informatie

Met Paasburg & Wunderlich en Bihr naar Eicma

Wij reden onze promotie trailer speciaal voor Paasburg & Wunderlich, en in samenwerking met Bihr naar de Eicma beurs in Milaan.

Meer informatie

Een hospitality trailer voor Virgin Media in Engeland 

Showplace, onze Engelse partner, vroeg ons om voor Virgin Media een trailer te leveren. Deze trailer werd ingezet als hospitality trailer.

Meer informatie

Van Vrijthof tot Vrijthof met het KWF

Nas Roadshows is een commerciële organisatie, maar zet zich ook in voor het goede doel. Zo ook voor het KWF tijdens de Vrijthof tot Vrijthof Bike Challenge.

Meer informatie

Met Booming Business naar GPS Group 

Onze hospitality trailer stond bij de opening van de nieuwe silo's van GPS Group. Lees hier alles over dit event en onze trailers.

Meer informatie

Met een mobiele trainingsruimte voor MBI Steenmeesters door heel Nederland 

Om hun dealers door heel Nederland kennis te laten maken met, en te trainen over, een nieuw product huurden MBI Steenmeesters onze promotion trailer.

Meer informatie

Een Covid-19 proof Tour de France

Nas Roadshows tourt Europa door met de Covid 19 proof Tour de France. Ook in deze gekke tijden zijn wij van de partij.

Meer informatie

Met Bihr offroad naar Neuveglise in Frankrijk

Onze promotion trailer stond op het offroad-event van Bihr in Neuveglise in Frankrijk. Lees hier alles over dit event en onze trailers.

Meer informatie